Påskjutsrör Wijo

Finns i flera färger
ART.NR: 6302184
Recensioner
Påskjutsröret används som en övergång mellan renstratt och stuprör.
Läs mer
Färg:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Påskjutsrör Wijo

Påskjutsrör 90 mm från Wijo är tillverkad av varmförzinkad stålplåt med ett ytskikt av helt PVC-fri high-built polyester. Hela rännsystemet är svensktillverkat för det tuffa skandinaviska klimatet. Påskjutsrör monteras nertill på stuprör som övergång till renstratt. Påskjutsröret är snedkapat för att passa lutningen på gallret i renstratten. Mäter ca 340 mm i längd på den långa sidan och 290 mm på den korta.

Miljö och kvalitet

Produkten är helt återvinningsbar. Om den återvinns hos SSAB för ny tillverkning av plåt avges endast vatten och koldioxid. Takavvattningssystemet och framtaget i samarbete med professionella plåtslagare. Delarna är svensktillverkade och utvecklade för att klara vårt tuffa skandinavisk klimat. Plåten är belagd med skyddande färgskikt som är tålig mot mekanisk nötning och mot blekning. Delarna tillverkas enligt svensk standard och uppfyller de högsta klasserna för SS-EN612 och SS-EN1462.

Vattenavrinning

Att vattenavrinningen fungerar är mycket viktigt för att skydda husets stomme och insida från nederbörd, tillsammans med taket är hängrännorna och stuprörens uppgift att transportera bort regn- och smältvatten. Kontrollera att vattenavrinningen fungerar med jämna mellanrum och rensa bort löv, barr och skräp.

Montering

Montera först ett påskjutsrör på stupröret. För upp påskjutsröret och sätt därefter renstratten på plats mellan påskjutsröret och dagvattenröret. Påskjutsrörets nederdel är snedkapad för att passa mot det snedställda gallret i renstratten. En renstrattmuff kan fungera som övergång om renstratten och dagvattenledningen har olika rördimension.

Tekniska data

Dimension: 90 mm
Läs mer
Subtitle Finns i flera färger
Varumärke Wijo
Leverantörens artikelnummer 001538
USP Element Type Available Online

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Fiskbensmönster är lika klassiskt för parkettgolv som ovanligt för trädäck. Precis som med parkett kräver detta läggningsmönster lite mer precision och tid. Men det väl värt det extra slitet när allt väl är på plats. Vill du inte lägga hela trädäcket i samma mönster så kan ett parti med fiskbenstrall bryta av fint och hjälpa till att skapa rum på uteplatsen.
  • Har du en trappa är den central i ditt hem. Med en trapprenovering kan du verkligen förbättra det. Trappor utsätts för hårt slitage och kan vara synligt för dig och dina gäster. Det behöver inte vara så krångligt att slipa en trappa, men det är en del jobb och tar några dagar beroende på hur sliten din trappa är.
  • Målade väggar i all ära men med tapeter kan du snabbt få snygga väggar med valfritt mönster eller varför inte en riktigt schysst bild! Att tapetsera är en gammal tradition med anrika rötter men utbudet har nog aldrig varit så stort och varierat som nu. Dessutom är moderna ”non-woven”-tapeter riktigt enkla att sätta upp och passar perfekt som ett första projekt för hemmafixaren.
  • Med en egengjord bänkskiva i betong som andas rustikt hantverk ger du ditt kök ett lyft. Eller varför inte gjuta en bordsskiva till bordsunderredet du byggt? Oavsett vilket så är det inte så svårt att fixa själv. Större skivor är tunga, så det är bra att vara fler som hjälps åt. Belöningen blir en vacker yta som håller länge och helt unik för just ditt hem.